Nyt foredrag: Helikopter til fremtiden

  • by


Forleden fortalte jeg om Helikopter til Fremtiden på P1’s Harddisken. Her en video studieværten Anders Høeg Nissen lavede med mig under optagelserne til programmet (læs hele program-foromtalen og video her). Hør udsendelse (mp3) her (indslag starter 43:50 inde i klippet)

“Helikopter til Fremtiden”-foredraget giver dig den helt store flyvetur til en boblende fremtid.  Konkret og i overført betydning.

Helikopter til Fremtiden er et fascinerende foredrag om en af årets fedeste gadgets: en firerotorers, iPad-kontrolleret, videostreamende mini-helikopter, som udover almindelig flyve-leg også kan bruges som en slags mobil spillekonsol i krydsfeltet mellem fysisk og virtuel virkelighed.

Men Helikopter til Fremtiden er først og fremmest et foredrag om de historier, mini-helikopteren gemmer på. Læn dig tilbage i stolen og lyt til budskaberne fra en magisk verden, hvor virkeligheden bliver digitalt forstærket, hvor computere væves ind i dit tøj og reagerer når du knipser med fingeren. Hvor forbrugernes tager magten – og virksomhederne tjener på det.

Book foredraget “Helikopter til Fremtiden” – skriv en mail til jon@jon-lund.com.