Jeg søger nyt job

  • Jon Lund 

Pr. 1. januar 2014 leder jeg efter nyt job. Som digital chef/direktør eller det der ligner. Alle brancher har interesse.

De sidste 10 år har jeg først været brancheforeningsdirektør, derefter selvstændig konsulent, foredragsholder og skribent, og senest en del af ledelsen i et hot web-startup. Nu vil jeg prøve kræfter med noget nyt. F.eks. et job i en medievirksomhed som digital chef/direktør, hvor jeg kan bruge både min sans for de store linier og min evne til at eksekvere, til at skabe engagement og kommunikere. I et forhåbentligt langvarigt forhold.

Portræt Jon Lund 590

Alle brancher i fokus
Det er ikke kun mediebranchen der har min interesse. Jeg vil kunne rykke for virksomheder indenfor stort set alle brancher. Så længe de har behov for en aktiv, kommunikerende og strategisk digital tilstedeværelse. For at gribe mulighederne i e-handel, big data, content marketing, i “mobile” og internet of things og social media. Om det så er forsikring, forsyning, detailhandel, healthcare eller noget helt femte.  Alle steder vil jeg kunne følge fremadrettede løsninger til dørs, motivere og tegne en markant offentlig profil. Med mig selv og det jeg har af autoritet som ballast.

Tjek mit CV og kontakt mig
Du kan læse hele mit CV her på LinkedIn: www.linkedin.com/in/jonlund. Og du træffer mig bedst på jon@jon-lund.com eller mobil 2819 9052.

Tip en ven
Hvis du, kære læser, selv sidder i eller med en virksomhed med behov for at opruste på et af disse områder hører jeg meget gerne fra dig. Står du ikke selv med en jobåbning der passer til min profil, men kender andre der gør, må du meget gerne tippe dem! Send artiklen her til en ven per email eller del den på Facebook og Twitter. Jeg belønner med god karma og taknemmelighed.

Rådgiver fra sidelinien
Mit ønske om at bevæge mig videre ad nye karriere-veje kommer efter et halvt år som COO – vicedirektør – i start-up’en memit.com, en social gemmetjeneste på nettet. Som hos alle start-ups er en sådan stilling voldsomt usikker – og jeg vidste fra starten at vi havde frem til nytår til at sikre den nødvendige finansiering af mit job. Hele efteråret har vi arbejdet med at få penge i hus, og det er også lykkedes – men ikke i et omfang der retfærdiggør en COO-løn i budgettet. Jeg vil dog fortsat være partner i memit og rådgive selskabet fra sidelinien. Ligesom jeg efter planen fortsætter som advisory board medlem hos TrendsOnline, som medlem af Qimovas bestyrelse og som formand for DONA.