Video: Nordjyske bedste danske nyheds-app på iPad. FlipBoard bedste udenlandske. Alle har fortsat meget at lære.

  • Jon Lund 

Er iPad’en mediebranchens redning? Hvis ja, hvorfor? Og hvordan klarer de danske mediehuse sig so far? Det er de spørgsmål jeg ser på i min nye undersøgelse “Nyheder på iPad. 7 danske og 3 udenlandske iPad-udgivelser – status og perspektiv”.

I bunden af denne post kan du se hvordan du bestiller rapporten. Her kan du se min halvtimes fremlæggelse af rapporten på UPDATEs konference “Tablets i Praksis” i sidste uge (24. marts 2011) i København:

Kan du ikke se videoen? Klik her: http://portal.digicast.dk/tablet/867

I rapporten giver jeg også karakterer (det gør jeg ikke i videoen). Nordjyske vinder blandt danskerne. Flipboard blandt de udenlandske. Men ingen af udgivelserne er oppe at ringe. Alle har meget at lære endnu.

Læs mere i rapporten. Her

– identificerer jeg fire områder, hvor iPad’en kan gøre en forskel: Overblik, Oplevelse, Opdatering og Socialitet

– gennemgår jeg alle de indtil videre syv danske nyhedsudgivelser på iPad: Nordjyske Inside, Berlingske Business, Børsen, Berlingske, Jyllands-Posten, Politiken og Ekstra-Bladet.

– udpeger jeg de tre arketyper der har udkrystalliseret sig: Eksisterende aviser på iPad, Nye iPad-nyhedsudgivelser og Aggregatorer, og gennemgår mønster-udgivelser for hver af dem, hhv. Wall Street Journal, The Daily og Flipboard.

Læs hele gennemgangen af Nordjyske Inside – og af Politiken, Berlingske, Jyllands-posten og Ekstra-Bladet, Børsen og Berlingske Business, The Daily, Wall Street Journal og Flipboard  – Download rapporten

Send, download og udskriv. Pris: 345 ddk/€45,50 (ex. moms)

Digital view, særudgave: Nyheder på iPad. 7 danske og 3 udenlandske iPad-udgivelser – status og perspektiv” er skrevet  i samarbejde med UPDATE ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole til konferencen “Tablets i praksis”, 24. marts 2011, 49 sider.

Send en email til jon@jon-lund.com med dit navn, evt. firmanavn og adresse med “Køb Nyheder på iPad-rapport” som subject, og du modtager rapporten som PDF samt faktura.

 

1 tanke om “Video: Nordjyske bedste danske nyheds-app på iPad. FlipBoard bedste udenlandske. Alle har fortsat meget at lære.”

  1. Pingback: Jon Lund » Blog Archive » Stofligheden slår igen: Nyheder bliver glemt på iPad

Der er lukket for kommentarer.